Itt megtalálsz

nori@anyacsavarog.hu

legfrissebb kommentek

  • Zsuzsi11: mi is visszatértünk a vakációról. megcsodáltam az új oldalt, szuper, csak induljon már, induljon m... (2012.07.11. 08:19) mini vakáció
  • Lilimutti: Jó pancsolást és pihenést! Üdv innen a 30 fokos panelből! :)) (2012.07.03. 15:42) mini vakáció
  • úszóanyu: A reggeli kávét én is egész nap iszom, feltéve, ha megtalálom hova tettem le. :-) (2012.07.02. 00:23) napirend a lelke mindennek
  • úszóanyu: Minden úszópelusból kifolyik a kakk...Résen kell lenni. És ne ámítsd magad, hogy nem ovispisiben ü... (2012.07.02. 00:17) Hajós Alfréd, köszönöm neked a Sportuszodát, de nagyon!
  • Zsuzsi11: hát fordulatot tényleg nem tud, de mikor múltkor B. megállította az 1órás mosást 34 percnél, akkor... (2012.06.29. 14:37) napirend a lelke mindennek
  • Utolsó 20

Tegnap Kisfőnökkel úgy döntöttünk, hogy ma nem a homokozóban pörkölődünk, hanem áztatunk. Ennek megfelelően felkerekedtünk és meg sem álltunk a Margitszigetig. Neeeeeem a Palára mentünk, de nem ám, hanem a Sportuszodába. Belépőket árulnak mindenféle kombinációban (futó, úszó, napozó, kísérő, néző), sajnos semmilyen anyubelépő nincs, így a hagyományos 1800.-as felnőttel mentünk be. 

A pénztártól való távozás után kellemes meglepetések sorozata kezdődött. Nem kellett végig agilityzni lépcsők és forgóemberbeengedők egész során, hanem a művészbejárón mehettünk be. Az ott álló biztonsági bácsi - láthatóan nem először - nagyra tárt két ajtót is, sőt még a szekeret is segített megemelni. Mindezt mosolyogva és teljesen magától értetődően. A bejáratnál van két gyerekmedence, finom pisimeleg vízzel, mindkettő 80 centis és mintha még a vizet is cserélnék napközben. Körben sok-sok fű, fa, árnyék. Az úszóovisok ki-be mint több zsák bolha, de minden vadulási kísérletnél beüvöltött Józsi bácsi, így mi is nyugodtan bementünk. Bátortalanok ücsöröghetnek a medence lépcsőjén, vagányok anyun hullámlovagolhatnak.

Az ovisok egyébként baromi helyesek voltak, körbeülték Milost, simogatták, csikizték, adtak rá úszószemüveget (én meg közben próbáltam nem arra gondolni, hogy nyakig ovispisiben hűsölök).

Babakaja melegítésből is ötösre vizsgáztak. A büfés, miután mondta, hogy nincs mikrója, elvitte a konyhába a cuccot. 

Kifelé az őr megint segített, még csak azt kerestem, hogy hol jöttünk be, ő már nyitotta az ajtót. Meg a Cseh Lacival is találkoztunk.

Ma nem futja hosszabb posztra, gyerek kidőlt, de én is.

Viszont a kakk kiutat talál a Rossmannos úszópelenkából :-) Milyet vegyek?

 

Hajós Alfréd Sportuszoda 5/5

update: 15:00 után 1300.-ért mérik a bejutást, 10 alkalmas bérlet 15:00 után 10800.-

 

 

sport1.jpgsport2.jpgsport4.jpgsport3.jpg

 

Címkék: szórakozás uszoda

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyacsavarog.blog.hu/api/trackback/id/tr944601445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úszóanyu 2012.07.02. 00:17:24

Minden úszópelusból kifolyik a kakk...Résen kell lenni. És ne ámítsd magad, hogy nem ovispisiben ültetek. Minden uszoda ilyen. De legalább a klórt nem sajnálják belőle....-)
süti beállítások módosítása